Short-Toed Lark


Calandrella brachydactyla esc煤chalo! descargar ficha en PDF
Anser com煤n
JAN FEB MAR APR MAY JUN JUL AUG SEP OCT NOV DEC
THREAT CATEGORY
CNEA CAEA LRAE LRVA
- - VU -
WHERE TO SEE IT
HUELVA SEVILLA C脫RDOBA JA脡N
H-1 SE-1 CO-1 J-1
H-2 SE-2 CO-2 J-2
H-3 SE-3 CO-3 J-3
H-4 SE-4 CO-4 J-4
H-5 SE-5 CO-5 J-5
H-6 SE-6 CO-6 J-6
H-7 SE-7 CO-7 J-7
H-8 SE-8 CO-8 J-8
H-9 SE-9 CO-9 J-9
H-10 SE-10 CO-10 J-10
H-11 SE-11 CO-11 J-11
H-12 SE-12 CO-12 J-12
H-13 SE-13 CO-13 J-13
H-14 SE-14 CO-14 J-14
H-15 SE-15 CO-15 J-15
H-16
H-17
STATUS
Migrant and summer visitor. 

ABUNDANCE
Very scarce as migrant, rare as breeder.

HABITAT
Treeless spaces such as pastureland, reservoir shores, cropland, etc.

SEASONAL BEHAVIOUR
Passage birds can be seen in March-April and August-September. 

DISTRIBUTION
Recorded on passage in low numbers in all provinces. Breeds only in some campi帽a areas of C贸rdoba and Ja茅n.