Crested Tit


Parus cristatus escúchalo! descargar ficha en PDF
JAN FEB MAR APR MAY JUN JUL AUG SEP OCT NOV DEC
s
THREAT CATEGORY
CNEA CAEA LRAE LRVA
- - - -
WHERE TO SEE IT
HUELVA SEVILLA CÓRDOBA JAÉN
H-1 SE-1 CO-1 J-1
H-2 SE-2 CO-2 J-2
H-3 SE-3 CO-3 J-3
H-4 SE-4 CO-4 J-4
H-5 SE-5 CO-5 J-5
H-6 SE-6 CO-6 J-6
H-7 SE-7 CO-7 J-7
H-8 SE-8 CO-8 J-8
H-9 SE-9 CO-9 J-9
H-10 SE-10 CO-10 J-10
H-11 SE-11 CO-11 J-11
H-12 SE-12 CO-12 J-12
H-13 SE-13 CO-13 J-13
H-14 SE-14 CO-14 J-14
H-15 SE-15 CO-15 J-15
H-16
H-17
STATUS
Sedentary. 

ABUNDANCE
Common.

HABITAT
Lives in woods, especially pinewoods, Cork-Oak woods and dehesas, though without scorning other types of woodland. Outside the breeding season it also moves into scrubland.

SEASONAL BEHAVIOUR
Remains here all year. 

DISTRIBUTION
Inhabits suitable areas of all four provinces.