Great Tit


Parus major escúchalo! descargar ficha en PDF
JAN FEB MAR APR MAY JUN JUL AUG SEP OCT NOV DEC
s
THREAT CATEGORY
CNEA CAEA LRAE LRVA
- - - -
WHERE TO SEE IT
HUELVA SEVILLA CÓRDOBA JAÉN
H-1 SE-1 CO-1 J-1
H-2 SE-2 CO-2 J-2
H-3 SE-3 CO-3 J-3
H-4 SE-4 CO-4 J-4
H-5 SE-5 CO-5 J-5
H-6 SE-6 CO-6 J-6
H-7 SE-7 CO-7 J-7
H-8 SE-8 CO-8 J-8
H-9 SE-9 CO-9 J-9
H-10 SE-10 CO-10 J-10
H-11 SE-11 CO-11 J-11
H-12 SE-12 CO-12 J-12
H-13 SE-13 CO-13 J-13
H-14 SE-14 CO-14 J-14
H-15 SE-15 CO-15 J-15
H-16
H-17
STATUS
Sedentary. 

ABUNDANCE
Common.

HABITAT
A woodland bird that is nonetheless more flexible than other tit species, feeling equally at home in dense woods or large plains and open campiña with scattered scrub.

SEASONAL BEHAVIOUR
Lives in Sierra Morena all year. 

DISTRIBUTION
Evenly distributed throughout the whole region.