Golden Oriole


Oriolus oriolus escúchalo! descargar ficha en PDF
JAN FEB MAR APR MAY JUN JUL AUG SEP OCT NOV DEC
s
THREAT CATEGORY
CNEA CAEA LRAE LRVA
- - - -
WHERE TO SEE IT
HUELVA SEVILLA CÓRDOBA JAÉN
H-1 SE-1 CO-1 J-1
H-2 SE-2 CO-2 J-2
H-3 SE-3 CO-3 J-3
H-4 SE-4 CO-4 J-4
H-5 SE-5 CO-5 J-5
H-6 SE-6 CO-6 J-6
H-7 SE-7 CO-7 J-7
H-8 SE-8 CO-8 J-8
H-9 SE-9 CO-9 J-9
H-10 SE-10 CO-10 J-10
H-11 SE-11 CO-11 J-11
H-12 SE-12 CO-12 J-12
H-13 SE-13 CO-13 J-13
H-14 SE-14 CO-14 J-14
H-15 SE-15 CO-15 J-15
H-16
H-17
STATUS
Summer visitor. 

ABUNDANCE
Uncommon.

HABITAT
Commonest in riverside woods and thickets but also breeds in other types of broad- leaved woodland like Sweet-Chestnut, Pyrenean-Oak and even pines, orchards and stands of Eucalyptus, normally near water.

SEASONAL BEHAVIOUR
Seen in Sierra Morena from April to September. 

DISTRIBUTION
Well distributed in favourable habitat throughout the cordillera, without ever becoming abundant.

 

(KudoZ) Hebrew to Russian translation of להשלים חיסון: сделать недостающую прививку [Medical (general) (Medical)]. http://www.intercombase.com/tuumlrk.html