Moorhen


Gallinula chloropus escúchalo! descargar ficha en PDF
JAN FEB MAR APR MAY JUN JUL AUG SEP OCT NOV DEC
THREAT CATEGORY
CNEA CAEA LRAE LRVA
- - - DD
WHERE TO SEE IT
HUELVA SEVILLA CÓRDOBA JAÉN
H-1 SE-1 CO-1 J-1
H-2 SE-2 CO-2 J-2
H-3 SE-3 CO-3 J-3
H-4 SE-4 CO-4 J-4
H-5 SE-5 CO-5 J-5
H-6 SE-6 CO-6 J-6
H-7 SE-7 CO-7 J-7
H-8 SE-8 CO-8 J-8
H-9 SE-9 CO-9 J-9
H-10 SE-10 CO-10 J-10
H-11 SE-11 CO-11 J-11
H-12 SE-12 CO-12 J-12
H-13 SE-13 CO-13 J-13
H-14 SE-14 CO-14 J-14
H-15 SE-15 CO-15 J-15
H-16
H-17
STATUS
Sedentary. 

ABUNDANCE
Uncommon.

HABITAT
An adaptable water bird that takes to reservoirs, farm ponds, sluggish river stretches and smaller areas of open water of all types, as long as they have some vegetation for it to hide in and nest.

SEASONAL BEHAVIOUR
Seen all year. 

DISTRIBUTION
Suitable areas of the whole Sierra Morena.

Скачать бесплатно russian-english law dictionary книгу intercombase.com