Barn Owl


Tyto alba esc煤chalo! descargar ficha en PDF
JAN FEB MAR APR MAY JUN JUL AUG SEP OCT NOV DEC
THREAT CATEGORY
CNEA CAEA LRAE LRVA
- - - -
WHERE TO SEE IT
HUELVA SEVILLA C脫RDOBA JA脡N
H-1 SE-1 CO-1 J-1
H-2 SE-2 CO-2 J-2
H-3 SE-3 CO-3 J-3
H-4 SE-4 CO-4 J-4
H-5 SE-5 CO-5 J-5
H-6 SE-6 CO-6 J-6
H-7 SE-7 CO-7 J-7
H-8 SE-8 CO-8 J-8
H-9 SE-9 CO-9 J-9
H-10 SE-10 CO-10 J-10
H-11 SE-11 CO-11 J-11
H-12 SE-12 CO-12 J-12
H-13 SE-13 CO-13 J-13
H-14 SE-14 CO-14 J-14
H-15 SE-15 CO-15 J-15
H-16
H-17
STATUS
Sedentary. 

ABUNDANCE
Scarce.

HABITAT
Usually nests on manmade constructions and therefore seen in towns, villages, countryside buildings and some farmsteads. Needs open areas roundabout for hunting.

SEASONAL BEHAVIOUR
Year round presence. 

DISTRIBUTION
Distributed throughout Sierra Morena though in very low densities. May be somewhat more numerous in the campi帽a of Ja茅n and C贸rdoba.